Në bëjm keto shërbime të sigurimit

 •  MONITORIMIN E SISTEMIN E ALARMIT KUNDER VJEDHJEVE-THYERJEVE
 •  MONITORIMI I ALARMIT KUNDER ZJARRIT
 • MONITORIMI I SISTEMIT TE KAMERAVE TE SIGURISË
 • SIGURIMI I OBJEKTEVE ME ROJE FIZIKE
 • SIGURIMIN ME PANIK BUTON
 • SIGURIMI I OBJEKTEVE DINAMIKE GPS
 • SIGURIMI I TUBIMEVE PUBLIKE

Kompania e Sigurimit Fizik “Dardania Security” sh.p.k ka filluar aktivitetin e saj si Kompani e Sigurimit Fizik me datën 13.01.2015 pasi pronari I saj ka ushtruar të njëjtën veprimtari në të kaluarën.


Aktivitete Kompanis sonë janë :
Aktivitetet e rendit dhe sigurisë publike, Aktivitetet e telekomunikimit kabllor,Aktivitetet e tjera postare dhe të ndërlidhjes.

 

Klientët tanë

 • “IPKO Telekomunication LLC”,
 • “LAB OIL” sh.p.k ,
 • “GNTC group “ sh.a, Gorenje
 • KOMUNA E VUSHTRRIS Sigurimi fizik i objekteve komunale, shkollave, QPS-së QKMF-së dhe SHR-së
 • KUJTESA NET SH.P.K
 • CICIAVICA WIND FARM 1 L.L.C
 • K.S ILLYRIA SH.A
 • SINTEK K-ING
 • HYDROLINE.
 • GAME PLUS
 • Ministria e Kulturës
 • Ministria e Bujqësisë

 

Na kontaktoni

Rexhep Krasniqi Kulla 5,Lok 
10000 Prishtinë.

049 102 103
044 877 778
049 877 778
049 897 897

më shumë

Shërbime profesionale të sigurimit

Dardania Security përbëhet prej një personeli të shkëlqyeshm, të trajnuar për të ofruar siguri dhe shërbim efikas. Puna jonë dhe referencat tona tregojnë më së miri për nivelin e lartë të profesionalizimit dhe përgjegjësisë ndaj klientëve. Klientët tanë janë dëshmia e suksesit tonë

shiko më shumë