Adresa

Rexhep Krasniqi Kulla 5,Lok 
10000 Prishtinë.

Telefon

049 102 103
044 877 778
049 877 778
049 897 897

Email

Lokacioni

Na shkruani

Faleminderit që na kontaktuat, së shpejti do të përgjigjemi

Shërbimet

Ofrojmë shëbime të ndryshme të sigurimit ku përfshihen shërbimet:

  • Sigurim fizik
  • Teknologji moderne për siguri
  • Monitorim
  • Sisteme alarmi 

Shërbime profesionale të sigurimit

Dardania Security përbëhet prej një personeli të shkëlqyeshm, të trajnuar për të ofruar siguri dhe shërbim efikas. Puna jonë dhe referencat tona tregojnë më së miri për nivelin e lartë të profesionalizimit dhe përgjegjësisë ndaj klientëve. Klientët tanë janë dëshmia e suksesit tonë

shiko më shumë