Sisteme të sigurisë kundër vjedhjes dhe zjarrit

Sisteme të sigurisë kundër vjedhjes dhe zjarrit

më shumë
Sisteme të kamerave të sigurisë

Sisteme të kamerave të sigurisë

më shumë
Shërbime të certifikuara të sigurisë

Shërbime të certifikuara të sigurisë

më shumë
Sigurim fizik të objekte dhe hapsirave të ndryshme

Sigurim fizik të objekte dhe hapsirave të ndryshme

më shumë

Sherbimet

Sisteme të kamerave

Sistemet dhe konifgurimet më moderne të kamerave

Panic Button

Sistem i Panic Button që mundëson intervenim të shpejtë

Sigurim Fizik

Shërbime profesinale të sigurimit fizik me staf të trajnuar

Monitorim

Monitorim dhe vlerësim përmes sistemeve të monitorimit

Mundësi tjera nga Dardania Security

sigurimi

Sigurimi i objekteve dinamike
me GPS

Teknologji moderne

monitorimi

Monitorimi i sistemeve të alarmit kundër vjedhjeve

Staf profesional

objekte

Objekte të siguruara me 
personel fizik

PërgjegjËsi dhe shpejtËsi

Rreth nesh

Kompania e Sigurimit Fizik “Dardania Security” sh.p.k ka filluar aktivitetin e saj si Kompani e Sigurimit Fizik me datën  13.01.2015 pasi pronari i saj ka ushtruar të njëjtën veprimtari në të kaluarën

Referencat

 • Që nga fillimi,bashkpunimi ynë me këtë kompani është i sinqertë,me përgjegjësi dhe në nivel të kënaqshëm.

  • Ipko
  • Prishtinë
 • Ne e falendërojmë Kompanin “Dardnia Security “ shp..k për kualitetin e ofëruar të shërbimeve të sigurimit me roje fizike dhe monitorim të alarmit

  • Kujtesa
  • Prishtinë
See All
 • Që nga fillimi,bashkpunimi ynë me këtë kompani është i sinqertë,me përgjegjësi dhe në nivel të kënaqshëm.

  • Ipko
  • Prishtinë
 • Ne e falendërojmë Kompanin “Dardnia Security “ shp..k për kualitetin e ofëruar të shërbimeve të sigurimit me roje fizike dhe monitorim të alarmit

  • Kujtesa
  • Prishtinë
Close

Ku ndodhemi

Na kontaktoni

Rexhep Krasniqi Kulla 5,Lok
10000 Prishtinë.

049 102 103
044 877 778
049 877 778
049 897 897

më shumë